Erkende NWWI taxatie voor geldverstrekkers, fiscus & NHG

Of het nou gaat om het afsluiten van een hypotheek, de NHG, verkoop van uw woning of de Belastingdienst: taxaties van Mijn Makelaar worden alom erkend. Zo werken onze erkende registertaxateurs volgens de richtlijnen van de NVM. Mijn Makelaar is als taxateur gecertificeerd door keurmerk NWWI, een vereiste voor de meeste hypotheekverstrekkers, de fiscus en de NHG. 

 

Gratis waardebepaling

U wilt de marktwaarde weten van de huidige, omdat u deze wilt verkopen.
U heeft verkoopplannen en wilt graag weten wat de waarde van uw woning is. In dit geval komt Mijn Makelaar gratis bij u langs. Ter plaatse berekenen wij nauwkeurig wat uw woning op kan brengen in de huidige markt. We laten u zien voor welke bedragen andere woningen zijn verkocht, wat die hadden te bieden en hoelang die te koop hebben gestaan. Uiteraard laten wij u ook zien hoe onze verkoopstrategie zou zijn, als wij uw woning mogen verkopen. Of u voor ons kiest is aan u. U weet aan het eind van het gesprek in ieder geval waarom u zou kiezen voor Mijn Makelaar. 

 

Waardeverklaring

1. U heeft een waardeverklaring nodig i.v.m. scheiding.
2. De belastingdienst vraagt om een waardeverklaring (prijs op aanvraag)
Heeft u een verkorte waardeverklaring nodig op papier? Bijvoorbeeld voor de belastingdienst of in verband met een erfenis of scheiding? Dan is dit voor u de meest eenvoudige en goedkoopste manier. U krijgt niet een uitgebreid rapport maar wel een waardeverklaring op papier van Mijn Makelaar. Vraag eerst bij de opdrachtgever of dit in uw geval ook voldoende is.

 

Taxatierapport

Uw bank vraagt om een taxatierapport i.v.m. bijvoorbeeld het oversluiten van uw hypotheek.
 

Gevalideerd taxatierapport

Uw bank vraagt om een gevalideerd taxatierapport i.v.m de hypotheek.
Als de bank vraagt om een taxatierapport i.v.m. de hypotheekaanvraag, dan wil de bank tegenwoordig een gevalideerd rapport hebben. Dit is de meest uitgebreide vorm van een taxatierapport. Mijn Makelaar is gecertificeerd om dit voor alle banken te mogen uitvoeren. Mijn Makelaar kan dit voor u regelen voor een scherp tarief.

Geef ons aan waarvoor u de taxatie nodig heeft en dan regelen wij dit voor u op de voor u voordeligst mogelijke wijze. Zelfs het meest uitgebreide rapport wordt binnen een week geregeld. 

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring