Stille verkoop

Plotseling staat er een verkocht bord bij het huis, wat je altijd al zo mooi vond en waar je altijd al wilde wonen. Nu is het verkocht, terwijl je niet eens wist dat het te koop stond. Hoe kan dat?

 

Er zijn verkopers die het besluit hebben genomen om hun woning te koop te zetten. Maar zelf nog even wennen aan het idee moeten wennen. Je gaat tenslotte afscheid nemen van iets wat je al die jaren heel dierbaar was. 

Mijn Makelaar geeft de verkopers hiervoor graag de nodige tijd. Wij zijn van mening dat bij het kopen en verkopen van een huis het (goede) gevoel de belangrijkste factor is en moet zijn. Een huis is tenslotte meer dan alleen een stapel stenen.
Deze woningen beginnen bij Mijn Makelaar met 'stille verkoop': geen bord in de tuin en niet op Funda. Wij bieden deze woningen aan bij kandidaten waarvan wij weten dat deze woningen binnen hun zoekprofiel passen. Pas na verloop van tijd vindt u deze woningen ook op deze pagina: Psssst....nog niet op Funda. Zit uw droomwoning hier niet bij? Weet dan dat we nog meer voor u in petto hebben. Het leuke is, dat het vaak gaat om de mooiste woningen in alle prijsklassen. Daarom vinden de verkopers het verkopen vaak ook zo moeilijk.

Elke week komen wij bij nieuwe mensen thuis voor een gratis waardebepaling. Laat ons daarom weten wat u zoekt. Dan kunnen wij u ook bellen wanneer uw droomwoning er aan zit te komen. 

"Stille verkoop".......specialiteit van Mijn Makelaar Heerenveen.

 

                                                                 
                                                                                
                                                      
                                                                                        

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring