Onze medewerkers

Mijn Makelaar Heerenveen B.V.

Roel Hartsema
Roel Hartsema
NVM Woningmakelaar en taxateur
Weet vaak eerder wie wat gaat kopen dan de koper zelf. Vraagt door en weet zo meer uit een bezichtiging te halen. Houdt er niet van om op kantoor te zitten wachten. Handelt graag proactief. Commercieel en strateeg. Meer dan 20 jaar commerciële ervaring in de woningmarkt. Kent de regio als geen ander.
Sybrecht de Vries
Sybrecht de Vries
NVM woningmakelaar, taxateur én bedrijfsmakelaar
Gedegen makelaar. De rots in de branding. Recht door zee en doelgericht. Weet alles van bouwen en constructies (zoon van een aannemer). Denkt met u mee en is oplossingsgericht. Hij gaat voor u voor het beste resultaat. Biedt u oplossingen die u zelf wellicht niet zou hebben bedacht. Is naast gecertificeerd NVM woningmakelaar ook gecertificeerd NVM bedrijfsmakelaar.
Marielle Vos
Marielle Vos
Commercieel medewerker binnendienst
Marielle is uw eerste aanspreekpunt aan de telefoon, per mail en op kantoor! Zij beheert de agenda's van de makelaar en de dossiers van de woningen die in de verkoop staan. Onder andere het opmaken van koopovereenkomsten, presentaties en andere administratieve werkzaamheden behoren tot de werkzaamheden van Marielle.
Femma Werkman
Femma Werkman
Commercieel medewerker
Femma zorgt oa. voor de commerciële ondersteuning van Roel en Sybrecht, onderhoudt contacten en denkt mee met onze relaties, belt bezichtigingen na en koppelt deze terug naar de verkoper. Blijkt de woning na een bezichtiging toch niet te zijn wat de kijker zoekt? Dan koppelt Femma de zoekwensen van de kijker met het (stille) aanbod, grote kans dat zij de droomwoning van deze kijker daar tussen vindt!
Miranda Bles
Miranda Bles
Commercieel medewerker binnendienst