Onze medewerkers


Roel Hartsema /  NVM Woningmakelaar en taxateur(2e van rechts)
Weet vaak eerder wie wat gaat kopen dan de koper zelf. Vraagt door en weet zo meer uit een bezichtiging te halen. Houdt er niet van om op kantoor te zitten wachten. Handelt graag proactief. Commercieel en strateeg. Meer dan 20 jaar commerciële ervaring in de woningmarkt. Kent de regio als geen ander.
Roel is mobiel bereikbaar op:  06- 50 64 61 47.

Sybrecht de Vries /  NVM Woningmakelaar, taxateur en bedrijfsmakelaar (2e van links)
Gedegen makelaar. De rots in de branding. Recht door zee en doelgericht. Weet alles van bouwen en constructies (zoon van een aannemer). Denkt met u mee en is oplossingsgericht. Hij gaat voor u voor het beste resultaat. Biedt u oplossingen die u zelf wellicht niet zou hebben bedacht. Is naast gecertificeerd NVM woningmakelaar ook gecertificeerd NVM bedrijfsmakelaar.
Sybrecht is mobiel bereikbaar op: 06- 50 65 06 96.

Marielle Vos  /Commercieel medewerker (zittend)
Marielle is uw eerste aanspreekpunt aan de telefoon, per mail en op kantoor! Zij beheert de agenda's van de makelaar en de dossiers van de woningen die in de verkoop staan. Onder andere het opmaken van koopovereenkomsten, presentaties en andere administratieve werkzaamheden behoren tot de werkzaamheden van Marielle.

Femma Werkman / Commercieel medewerker (rechts)
Femma zorgt oa. voor de commerciële ondersteuning van Roel en Sybrecht, onderhoudt contacten en denkt mee met onze relaties, belt bezichtigingen na en koppelt deze terug naar de verkoper. Blijkt de woning na een bezichtiging toch niet te zijn wat de kijker zoekt? Dan koppelt Femma de zoekwensen van de kijker met het (stille) aanbod, grote kans dat zij de droomwoning van deze kijker daar tussen vindt!

Miranda Bles  / Commercieel medewerker (links) tel:0513-653476

Wilt u ook ervaren wat ons team Heerenveen u kan bieden op makelaarsgebied? Bel ons voor een afspraak op 0513- 65 34 76 of vul het contactformulier in.