Hypotheken


U zoekt de balans tussen een prettig leven nú en zekerheid voor de toekomst. Uw hypotheek moet daarom niet alleen nu, maar tot het einde van de looptijd goed geregeld zijn. Héél begrijpelijk dat u daarvoor het allerbeste advies zoekt. Zonder overdrijven mogen wij stellen dat u dit bij Mijn Hypotheek vindt. Het bewijs? Mijn Hypotheek is niet gebonden aan één of meerdere geldverstrekkers. Wij bemiddelen onafhankelijk en daardoor heeft onze adviseur alle vrijheid om samen met u de best passende geldverstrekker te kiezen. Wij leveren maatwerk waarvan u inderdaad zegt: “ja, dát is mijn hypotheek…”

Groter wonen en toch een maandlast die nauwelijks hoger is dan mijn huidige. Kan dat?

Ja dat kan. Door de extreem lage rente van dit moment. Voor 10 jaar vast nu nog maar laag in de 2%. Dat maakt meer mogelijk dan je denkt!

Jan en Lies woonden al jaren naar alle tevredenheid in een tussenwoning met een kleine tuin en geen garage. De motor van Jan kon altijd net in de schuur. Maar nu er inmiddels 3 kinderen waren, was daar geen plaats meer voor. De motor was tot verdriet van Jan, verbannen naar de schuur van zijn ouders. De hypotheekrente hadden zij nu vastgezet op 4.2%. Een eenvoudig rekensommetje van een hypotheekadviseur opende hun ogen. De halfvrijstaande woning, die ze zo mooi vonden, zat binnen hun financieringsmogelijkheden én bleek met een renteaanbod van 2.4% per maand maar nauwelijks meer te kosten dan wat ze nu aan maandlast hadden. Jan en Lies hebben vervolgens hun woning te koop gezet, snel verkocht en wonen inmiddels al weer in hun nieuwe halfvrijstaande woning. Iedereen zijn eigen kamer, meer leefruimte, een grote tuin en voldoende bergruimte om zowel de motor van Jan als de vele fietsen onder dak te hebben. Zo kan het dus op dit moment.

Wil je weten wat jouw woning waard is en of deze stap ook tot jullie mogelijkheden hoort? Vul dan nu onderstaand formulier in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug voor in het inplannen van een afspraak.

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring