Woning verkopen bij echtscheiding? Kies voor Mijn Makelaar Heerenveen


Een scheiding is een beslissing die je niet zomaar neemt. Daar gaat vaak een periode van veel nadenken aan vooraf. Heeft u met uw partner een koophuis samen? Dan kan de verkoop van de woning voor extra twijfel zorgen. Dan bent u gebaat bij deskundig advies en een onafhankelijke partij. Die de belangen van beide partijen in het oog houdt en alle afspraken duidelijk op papier zet.

 

Snelle verkoop en alles op papier

Wij kunnen u hier bij helpen en zorgen voor de snelle verkoop van uw woning. Wij komen bij u langs en bieden u een gratis vrijblijvende waardebepaling aan. Zo krijgt u een goed beeld van de verkoopkansen en de uiteindelijke opbrengst van de woningverkoop.
Uit ervaring blijkt keer op keer dat het prettig is om tijdens deze lastige periode een makelaar in de arm te nemen die vaker met dit soort situaties te maken heeft gehad.

Wij bieden:
  • Duidelijke communicatie, heldere afspraken en alles op papier
  • Gratis waardebepaling om een inschatting te kunnen maken van de verkoopkansen
  • Stille verkoop, de woning wordt verkocht zonder zichtbare promotie
Uiteraard is het ook mogelijk om de woning optimaal te presenteren op Funda en aan onze zoekers.
Bij de verkoop van de woning hoort de beste fotografie en indien gewenst video, 360 graden foto’s, interactieve plattegronden en alles wat u verder kunt verwachten van een actieve makelaar.

Boven alles geldt: Wij verkopen de bestaande woning snel en goed. Wij zorgen ervoor dat we altijd alle afspraken op papier hebben staan. Wij houden jullie beider belangen in het oog en we communiceren helder met alle betrokken partijen.
 

Wilt u graag een deskundig advies voor de verkoop van uw woning?

Bel 0513-65 34 76 of neem contact met ons op via het contactformulier