Een huis kopen?

Een huis kopen is een vrolijke beslissing vol vooruitgang, hoop en blijde verwachting. Maar ook spannend, op het doodenge af: de grootste financiële keuze die we maken in ons leven, hooguit een keer of drie. 

 

Weet je wat je zoekt?

Heb je al precies voor ogen aan welke harde eisen je nieuwe huis moet voldoen? Het is belangrijk dat je onderscheidt maakt tussen harde eisen en je wensen. In je wensenlijst kun je schrappen; in je eisenlijst in principe niet.

 

Ik moet nú beslissen

Ben je al een keer te laat geweest omdat de gewenste woning net was verkocht? Dan ligt het gevaar op de loer, dat je een volgende keer te snel toehapt, omdat je anders misschien bang bent om weer net te laat te zijn. Dat effect ontstaat bijvoorbeeld ook als de verkopend makelaar een aantal bezichtigingen achter elkaar heeft gepland of aankondigt dat een andere gegadigde op het punt staat om te gaan bieden.

 

Mijn Makelaar als sparringpartner

Mijn Makelaar helpt kopers om alle aankoop valkuilen te omzeilen. Hij is graag jouw kritische vriend en metgezel tijdens de zoektocht naar de nieuwe woning en neemt je ook mee naar woningen waarvan niemand nog weet dat die te koop komen. Met als resultaat dat jet het huis koopt dat perfect aansluit bij wat je zoekt. En ook echt jouw thuis wordt. Waar je kunt dromen, leven en lachen. Waar je je veilig voelt en vertrouwd. En waarvoor je zeker niet te veel hebt betaald. 

 

Wat kost een aankoopmakelaar?

Mijn Makelaar vindt, dat hij zijn eigen courtage met de onderhandeling moet verdienen. Daarom hanteren wij een lage basiscourtage van € 595,-. De echte verdienste moet komen uit de onderhandeling. Van elke € 1.000,- die wij extra van de prijs afkrijgen is € 100,- voor ons. Dus 10%. De rest van de winst is voor jou. Eerlijker kunnen we het niet maken.
Voorbeeld
Vraagprijs                            € 200.000,-
Aankoopsom                       € 190.000,-
Basiscourtage                     €        595,-
Bonus 10% x €10.000 =       €     1.000,-
Totaal aankoopcourtage     €     1.595,-

Wordt de aankoop niets, dan hoeft u ons niets te betalen: No Cure No Pay.

Ps. Huis nog niet gevonden? Laat ons eens weten wat je zoekt. Regelmatig brengen wij kopers en verkopers bij elkaar bij woningen die (nog) niet officieel te koop staan. Misschien weten we zo waar jouw droomwoning staat.


Wilt u weten of Mijn Makelaar ook de beste makelaar is voor de aankoop van uw nieuwe woning? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op voor een gratis kennismaking.

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring