Terug naar de resultaten
Te koop
Kuifeend in Bedum 9781

Kuifeend

9781 Bedum
Koopsom € 219.500,- v.o.n.
0513-653476

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2019 Woonoppervlakte 118 m² Aantal kamers 4
Lees meer

Omschrijving

REEDS 80% VERKOCHT DUS KOPEN = BOUWEN
VERWACHTE START BOUW EIND 2019

Op dit moment zijn bouwnummers 3 en 4 nog beschikbaar.

Aan de Kuifeend in Bedum realiseert VDM Woningen in de nieuwbouwwijk Ter Laan 8 twee onder één kap TIMM LINDO woningen. De Kuifeend is gelegen...
Lees meer

Omschrijving

REEDS 80% VERKOCHT DUS KOPEN = BOUWEN
VERWACHTE START BOUW EIND 2019

Op dit moment zijn bouwnummers 3 en 4 nog beschikbaar.

Aan de Kuifeend in Bedum realiseert VDM Woningen in de nieuwbouwwijk Ter Laan 8 twee onder één kap TIMM LINDO woningen. De Kuifeend is gelegen aan de buitenrand van het dorp. Bedum is met zo’n 8600 inwoners het grootste dorp binnen de gemeente Bedum. Het is een rustige plek in het buitengebied, tussen de landerijen en de Groningse cultuur.
Wilt u een terrasje pakken of uitgebreid gaan winkelen? De stad Groningen ligt op slechts 9 km afstand. Daarna
komt u weer thuis in het landelijke Bedum, waar het goed toeven is in deze sfeervolle woningen.

Voorzieningen
Naast alle voorzieningen die de stad Groningen biedt, heeft het dorp zelf ook meer te bieden dan alleen rust en natuurschoon. Er zijn volop mogelijkheden als het gaat om bijvoorbeeld onderwijs, cultuur, winkels en sportvoorzieningen:
- Overdekt zwembad
- Sport- en gymzalen
- Voetbalvelden
- Supermarkt
- Basisscholen
- Historische kerk

Gasloos
Met TIMM LINDO bieden wij u een woning met een compleet gasloze installatie. Dit wil zeggen dat iedere woning wordt uitgevoerd met een warmtepomp, welke de basis vormt voor de verwarming. Naast de warmtepomp wordt een boilervat geplaatst voor warm water, dit zorgt ervoor dat u altijd met lekker warm water kan douchen. De begane grond wordt voorzien van vloerverwarming. De verdieping wordt voorzien van elektrische radiatoren, die per ruimte individueel te bedienen zijn. Door de toepassing van zonnepanelen op het dak wordt een gedeelte van de energie die nodig is voor de gasloze installatie gecompenseerd. Een mooie besparing op uw energierekening.

Aardbevingsbestendig
Gemeente Bedum behoort tot één van de toegewezen aardbevingsgemeenten. VDM Woningen biedt u daarom een aardbevingsbestendige nieuwbouwwoning aan waar u veilig én naar wens kunt wonen. Dit betekent dat alle LINDO woningen voldoen aan de Nederlandse Praktijkrichtlijn 9998 en houdt in dat het ontwerp volledig is getoetst op aardbevingsbestendigheid bij bevingen als gevolg van de gaswinning.

Voordelen houtskeletbouw
Houtskeletbouw is van nature, mede dankzij de lichte materialen, relatief aardbevingsbestendig. Bij de aardbevingsbestendige nieuwbouwwoningen wordt gebruik gemaakt van een aangepaste fundering en aardbevingsbestendige bouwmaterialen. Door de combinatie van deze toepassingen nemen de bijzondere kwaliteiten op het gebied van aardbevingsbestendigheid van houtskeletbouw daarmee nog verder toe.

Aardbevingsbestendige nieuwbouw
Als bouwer maakt VDM Woningen gebruik van de herijktenieuwbouwregeling van de NAM. Deze nieuwbouwregeling stimuleert ontwikkelaars en bouwers om extra inspanning te leveren voor aardbevingsbestendige nieuwbouw in de
aardbevingsgemeenten in de provincie Groningen. Hierbij wordt u volledig ontzorgd. Meer informatie over deze
regelingen vindt u op de website van de de NAM Nieuwbouwregeling.
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 219.500,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning eengezinswoning Type woning 2-onder-1-kapwoning Bouwjaar 2019 Bouwvorm Nieuwbouw Indeling Woonoppervlakte 118 m² Inhoud 450 m³ Aantal kamers 4 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een zolder Buitenruimte Tuin Geen tuin Parkeergelegenheid Garage Geen garage Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte
Route van naar Kuifeend, 9781 Bedum

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.