Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
IJsbaan locatie Sappemeer fase 2
9611 Sappemeer
Koopaanneemsom € 167.500,- tot € 199.500,- Verkocht
0513-653476

Kenmerken

Aantal kavels 15 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Op de voormalige IJsbaanlocatie realiseert VDM Woningen 15 TIMM woningen. Sappemeer is een dorp in de gemeente Midden-Groningen en ligt gelegen aan de A7. Ook ligt Sappemeer nabij het Windschoterdiep en aan de spoorwegverbinding tussen Groningen naar Bad-Nieuweschans en Groningen naar Veendam. Het...
Lees meer

Omschrijving

Op de voormalige IJsbaanlocatie realiseert VDM Woningen 15 TIMM woningen. Sappemeer is een dorp in de gemeente Midden-Groningen en ligt gelegen aan de A7. Ook ligt Sappemeer nabij het Windschoterdiep en aan de spoorwegverbinding tussen Groningen naar Bad-Nieuweschans en Groningen naar Veendam. Het dorp is bij uitstek een goed forensendorp vanwege goede ontsluitingen.
Rondom Sappemeer bevinden zich diverse natuurgebieden waaronder het Zuidlaardermeer. Met ruim 600 hectare aan water is dit het grootste natuurlijke meer in de provincie Groningen. Liefhebbers van surfen, varen, vissen, zeilen en zwemmen komen hier ruimschoots aan hun trekken. Naast de grote hoeveelheid aan water zijn er in de omgeving ook mountainbikeroutes en diverse wandel- en ruiterpaden. Het dorp Sappemeer is daarnaast van alle gemakken voorzien. Er zijn diverse winkelcentra, supermarkten en voldoende scholen en sportverenigingen.

De woningen hebben een stoer en robuust karakter met grote overstekken en eenvoudige, maar zorgvuldige details. De uitstraling is gebaseerd op de Scandinavische architectuur. De toepassing van hout in de gevel hebben we bij deze woningen op een eigenzinnige manier vormgegeven. De eenheid van de rij wordt hierdoor versterkt, terwijl de individuele woningen verschillen. De bakstenen, goten en dakpannen hebben een natuurlijke kleur. De uitzondering is de kleur van de gevelbekleding. De combinatie van deze natuurlijke materialen en de gele kleur van het hout geeft de woning een sterk eigen en warm karakter.
Overdracht Status Verkocht Koopaanneemsom € 167.500,- - € 199.500,- Indeling Gebruiksoppervlakte 0 m² Inhoud 341 m³ t/m 424 m³ Aantal kavels 15 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 2 Woningtypen Woonhuis
Route van naar , 9611 Sappemeer

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Dit object wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.