Terug naar de resultaten
Kuifeend TIMM Lindo
9781 Bedum
Koopaanneemsom € 219.500,- tot € 244.500,- Beschikbaar
0513-653476

Kenmerken

Aantal kavels 8 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Aan de Kuifeend in Bedum realiseert VDM Woningen in de nieuwbouwwijk Ter Laan 8 twee onder één kap TIMM LINDO woningen. De Kuifeend is gelegen aan de buitenrand van het dorp. Bedum is met zo’n 8600 inwoners het grootste dorp binnen de gemeente Bedum. Het is een rustige plek in het buitengebied,...
Lees meer

Omschrijving

Aan de Kuifeend in Bedum realiseert VDM Woningen in de nieuwbouwwijk Ter Laan 8 twee onder één kap TIMM LINDO woningen. De Kuifeend is gelegen aan de buitenrand van het dorp. Bedum is met zo’n 8600 inwoners het grootste dorp binnen de gemeente Bedum. Het is een rustige plek in het buitengebied, tussen de landerijen en de Groningse cultuur.
Wilt u een terrasje pakken of uitgebreid gaan winkelen? De stad Groningen ligt op slechts 9 km afstand. Daarna
komt u weer thuis in het landelijke Bedum, waar het goed toeven is in deze sfeervolle woningen.

Voorzieningen
Naast alle voorzieningen die de stad Groningen biedt, heeft het dorp zelf ook meer te bieden dan alleen rust en natuurschoon. Er zijn volop mogelijkheden als het gaat om bijvoorbeeld onderwijs, cultuur, winkels en sportvoorzieningen:
- Overdekt zwembad
- Sport- en gymzalen
- Voetbalvelden
- Supermarkt
- Basisscholen
- Historische kerk

Gasloos
Met TIMM LINDO bieden wij u een woning met een compleet gasloze installatie. Dit wil zeggen dat iedere woning wordt uitgevoerd met een warmtepomp, welke de basis vormt voor de verwarming. Naast de warmtepomp wordt een boilervat geplaatst voor warm water, dit zorgt ervoor dat u altijd met lekker warm water kan douchen. De begane grond wordt voorzien van vloerverwarming. De verdieping wordt voorzien van elektrische radiatoren, die per ruimte individueel te bedienen zijn. Door de toepassing van zonnepanelen op het dak wordt een gedeelte van de energie die nodig is voor de gasloze installatie gecompenseerd. Een mooie besparing op uw energierekening.

Aardbevingsbestendig
Gemeente Bedum behoort tot één van de toegewezen aardbevingsgemeenten. VDM Woningen biedt u daarom een aardbevingsbestendige nieuwbouwwoning aan waar u veilig én naar wens kunt wonen. Dit betekent dat alle LINDO woningen voldoen aan de Nederlandse Praktijkrichtlijn 9998 en houdt in dat het ontwerp volledig is getoetst op aardbevingsbestendigheid bij bevingen als gevolg van de gaswinning.

Voordelen houtskeletbouw
Houtskeletbouw is van nature, mede dankzij de lichte materialen, relatief aardbevingsbestendig. Bij de aardbevingsbestendige nieuwbouwwoningen wordt gebruik gemaakt van een aangepaste fundering en aardbevingsbestendige bouwmaterialen. Door de combinatie van deze toepassingen nemen de bijzondere kwaliteiten op het gebied van aardbevingsbestendigheid van houtskeletbouw daarmee nog verder toe.

Aardbevingsbestendige nieuwbouw
Als bouwer maakt VDM Woningen gebruik van de herijktenieuwbouwregeling van de NAM. Deze nieuwbouwregeling stimuleert ontwikkelaars en bouwers om extra inspanning te leveren voor aardbevingsbestendige nieuwbouw in de
aardbevingsgemeenten in de provincie Groningen. Hierbij wordt u volledig ontzorgd. Meer informatie over deze
regelingen vindt u op de website van de de NAM Nieuwbouwregeling.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 219.500,- - € 244.500,- Indeling Gebruiksoppervlakte 0 m² Inhoud 340 m³ t/m 450 m³ Aantal kavels 8 Vrij 8 Aantal Bouwtypes 2 Woningtypen Woonhuis
Route van naar , 9781 Bedum

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.